Vrijwilligers van Winter Village

Stichting Winter Village Nederland is verantwoordelijk voor de organisatie van alle Winter Village edities. Om de opbouw en exploitatie van onze ijsbanen mogelijk te maken, werken wij nauw samen met ruim 150 enthousiaste vrijwilligers. Deze kanjers vormen een vaste waarde binnen onze organisatie.

Wil jij als vrijwilliger aan de slag tijdens Winter Village?

Het runnen van een ijsbaan is geen sinecure. Alleen kunnen wij het niet. Daarom zijn wij voor al onze locaties op zoek naar gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Mensen met verschillende interesses en kwaliteiten, die er samen met ons een onvergetelijke en succesvolle winter van willen maken.

Beschikbare functies per Locatie

 • IJsmeester
  De ijsmeester verzorgt het ijs volgens de richtlijnen van ICE World. Het ijs dient regelmatig gecontroleerd te worden ook buiten de openingstijden. Tevens draagt hij/zij zorg voor het zo nodig schuiven van het ijs. Met regen gebeurt dit met trekkers. Hierbij kan hulp worden ingeroepen van schaatsers die op dat moment aanwezig zijn. Het ijs opspuiten gebeurt indien nodig na sluiting (dus na 21.00 uur).
 • Toezichthouder
  De toezichthouder zorgt ervoor dat iedereen handschoenen draagt op het ijs en zich gedraagt op het ijs. Bij een conflict is hij/zij de scheidsrechter.
 • Verhuurmedewerker
  De verhuurmedewerker zorgt voor het uitgeven en het innemen van schaatsen.
 • Kassamedewerker
  De kassamedewerker zorgt voor het afrekenen via het kassa-systeem.
 • EHBO
  De EHBO’er draagt een EHBO-jas en is dus duidelijk herkenbaar. Verzorgt gewonde schaatsers. Verwijst door naar huisarts of SEH indien nodig.

Wordt vrijwilliger bij Winter Village Laren 2022-2023

BESCHIKBARE FUNCTIES BEKIJKEN >

Wordt vrijwilliger bij Winter Village Amstelveen 2022-2023

BESCHIKBARE FUNCTIES BEKIJKEN >