Partners van Winter Village

Partners van Winter Village hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijk bewustzijn te tonen. Bovendien ondersteunen zij ons leuke initiatief, om naast gezelligheid en saamhorigheid van jong en oud, mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

U zult begrijpen dat de opbouw en het beheer van onze ijsfaciliteiten een grote investering vergt. Om de lange traditie van onze sfeervolle ijsbaan te kunnen voortzetten, hebben wij uw financiële steun hard nodig. Zonder de hulp van partners is het bestaan van onze ijsbanen in de toekomst ondenkbaar.

De samenwerking met aansprekende en sterke merken is voor Winter Village van groot belang. Onze organisatie heeft hiervoor een aantal Official Partnerships in het leven geroepen. Met deze op maat gemaakte partnership verkrijgen onze partners op het evenement het recht op exclusiviteit binnen hun branche. Als Official Partner, staat u voorafgaand, gedurende en na het evenement in de spotlights van de lokale, regionale én nationale media, waarbij het merk van de Official Partner volledig wordt meegenomen in de meeste communicatie-uitingen van Winter Village.

Wilt u Partner van Winter Village worden?

Bent u op zoek naar een unieke gelegenheid om gedurende een langere periode uw diensten of producten onder regionale aandacht van een lokale doelgroep te brengen? Bekijk dan onze sponsormogelijkheden per locatie of neem direct contact op.

Wordt partner van Winter Village

Brochure Downloaden