Winter Village Nederland

Winter Village staat bekend om haar  winterse evenementen; de intense gezelligheid, veelzijdige activiteiten op en rondom de buiten ijsbanen en uitstekende horeca-faciliteiten. In de komende wintermaanden komen er 2 edities!

Winter Village biedt de mogelijkheid om elkaar op een informele, maar ook sportieve wijze te ontmoeten en jong en oud zet hier regelmatig zijn beste schaatsbeentje voor. Sommige van hen maken voor het eerst kennis met de schaatssport, andere trekken hun baantjes om de schaatssport niet te verleren.

Activiteiten op en rondom de ijsbaan

Door de bijzondere ambiance van onze mooie locaties zullen de bezoekers zich deze winter in een feeërieke omgeving wanen. Tijdens Winter Village kunnen bezoekers genieten van vele dag- en avondactiviteiten en evenementen, waaronder feestelijke openingen, schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, curling en feestavonden. Dit is slechts een greep uit de agenda.

Restaurant Winter Village

Tijdens Winter Village kunt u in onze pop-up restaurants genieten van een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijke glühwein of een gezellige borrel. Daarnaast biedt restaurant Winter Village een prachtige menukaart met mooie winterse gerechten. Reserveren voor de restaurants is niet noodzakelijk maar wel aan te raden.

Het is ook mogelijk om feestelijke bijeenkomsten, zoals een verjaardagspartijtje, jubileum of personeelsfeest in deze bijzondere ambiance te organiseren. Hiervoor zijn speciale arrangementen samengesteld. Wilt u meer informatie over onze arrangementen? Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Stichting Winter Village Nederland

Stichting Winter Village Nederland is verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en het beheer van alle ijsbanen. Bij de opbouw en de exploitatie van onze locaties werken wij nauw samen met ruim 150 enthousiaste vrijwilligers. Deze kanjers vormen samen met onze horecamedewerkers een vaste waarde binnen onze organisatie.

Om de bouw en exploitatie van onze ijsbanen te optimaliseren proberen wij zowel landelijke-, plaatselijke- als regionale partner- en sponsorships aan te gaan. Partners van Winter Village hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijk bewustzijn te tonen. Bovendien ondersteunen zij ons leuke initiatief, om naast gezelligheid en saamhorigheid jong en oud aan het sporten en bewegen te krijgen én te houden.

Een aantal feiten op een rij:

  • Winter Village is voor meerdere weken gevestigd op 2 verschillende plaatsen in Nederland;
  • Winter Village start met haar eerste locatie in november en stopt in januari met de laatste locatie;
  • Momenteel ontvangen wij jaarlijks 120.000 liefhebbers op ons schaats- en horecaconcept over de 2 ijsbanen genomen.
  • Per locatie wordt er waar mogelijk of gewenst nauw samengewerkt met plaatselijke of regionale netwerken en instanties;
  • Al onze ijsbanen liggen in de open lucht, waarmee wij een unieke en authentieke ijsbaansfeer creëren;
  • De ijsbanen van Winter Village beschikken over het algemeen over een ijsoppervlak van 450 m2, een restaurant tot 100 couverts en borrelfaciliteiten tot 300 gasten;
  • De ijsbaan wordt samen met vrijwilligers beheerd;
  • De horeca wordt professioneel geëxploiteerd;
  • Winter Village organiseert uiteenlopende activiteiten en evenementen;
  • Winter Village verzorgt (groeps-) arrangementen op maat.