Landelijke Partners en Sponsoren Winter Village

Partners van Winter Village hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijk bewustzijn te tonen. Bovendien ondersteunen zij ons leuke initiatief, om naast gezelligheid en saamhorigheid van jong en oud, mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

U zult begrijpen dat de opbouw en het beheer van onze ijsfaciliteiten een grote investering vergt. Om de lange traditie van onze sfeervolle ijsbaan te kunnen voortzetten, hebben wij uw financiële steun hard nodig. Zonder de hulp van partners en sponsoren is het bestaan van onze ijsbanen in de toekomst ondenkbaar.

De samenwerking met aansprekende en sterke merken is voor Winter Village van groot belang. Onze organisatie heeft hiervoor een aantal Official Partnerships in het leven geroepen. Met deze op maat gemaakte partnership verkrijgen onze partners op het evenement het recht op exclusiviteit binnen hun branche. Als Official Partner, staat u voorafgaand, gedurende en na het evenement in de spotlights van de lokale, regionale én (inter-) nationale media, waarbij het merk van de Official Partner volledig wordt meegenomen in de meeste communicatie-uitingen van Winter Village.

Wilt u Landelijke Partner van Winter Village worden?

Bent u op zoek naar een unieke gelegenheid om gedurende een langere periode uw diensten of producten onder landelijke aandacht van een brede doelgroep te brengen? Dan hopen wij van harte dat u Official Partner van alle 3 de Winter Village Edities wilt worden. Bekijk onze Winter Village Official Partner Brochure voor de verschillende mogelijkheden.

Official Partner Brochure Downloaden >>

Wilt u Regionale Sponsor van Winter Village worden?

Bent u op zoek naar een unieke gelegenheid om gedurende een langere periode uw diensten of producten onder regionale aandacht van een lokale doelgroep te brengen? Bekijk dan onze sponsormogelijkheden per locatie of neem direct contact op.

Wordt sponsor van Winter Village Laren

Sponsor Brochure Downloaden

Wordt sponsor van Winter Village Amstelveen

Sponsor Brochure Downloaden

Wordt sponsor van Winter Village Schiedam

Sponsor Brochure Downloaden